Schoenmakerij Heutinck

Ambachtelijke Schoenmakerij & Sleutelservice

Reparatie klaar terwijl u winkelt!

Bij ons kunt u terecht met al uw schoenreparaties van nieuwe hakken en zolen tot een stiknaadje dat los zit. Ook jassen en tassen kunnen bij ons gemaakt worden. Zo worden er bijvoorbeeld ritsen in tassen en leren jassen gezet. Zelfs schoenen verven behoord tot de mogelijkheden.

We zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende reparaties:
 

van Bommel en van Lier

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van van Bommel en van Lier schoenen. Omdat we gecertificeerd zijn en aangesloten bij het schoenmakersgilde kunnen wij deze met originele materialen repareren zodat uw schoenen er weer als nieuw uit zien.Berg-Wandel Schoenen

Op uw favoriete wandelschoen zijn vaak al heel wat km’s gemaakt en daardoor perfect ingelopen en gevormd naar uw voet. Echter op een gegeven moment zijn de hakken en zool toch een keer versleten. Gooi ze nog niet weg, wij kunnen deze gewoon voor u vervangen met een speciaal daarvoor geschikt onderwerk.

Versmallen/verbreden schachten laarzen

Moeite met een goede maat laars te vinden die goed aansluit om uw onderbeen? Wij kunnen de schachten voor u aanpassen. Als deze nauwer gemaakt moet worden meten wij vooraf exact de door uw gewenste maten op en zullen wij op professionele wijze deze aanpassen.
Voor het eventueel verbreden van de schacht hebben wij de mogelijkheid om deze op te rekken door op een leest te plaatsen en/of elastiek er tussen te zetten.Orthopedische aanpassing

Wij verzorgen ook aanpassingen aan schoenen, zoals bijvoorbeeld verhogingen en afwikkelingsbalken.

Dit is nog maar een kleine greep uit onze. Wilt u meer weten over een reparatie? Laat het ons weten en we gaan kijken of we dit voor u kunnen verzorgen.

 

 

E-mailen
Bellen